Verzending en retourneren

Verzendbeleid

Snelle verzending!

In Nederland geldt: is uw betaling vóór 15.00 uur bijgeschreven (ma - vrij) dan verzenden wij uwbestelling op dezelfde werkdag (en dus in vrijwel in  alle gevallen de volgende dag in huis!).
Bovendien verzenden wij gratis boven de €150,-.

 

Verzendkosten en verwachte levertijd 

Naar Nederland, België en Duitsland geldt voor pakketten in de regel een levertijd van 1 werkdag, als u voor 15.00 heeft besteld.

De levertijd van bestellingen naar alle overige landen wereldwijd is afhankelijk van het land van bestemming en dus variabel. Kleine, lichte items worden door ons als brievenbuspost verzonden, de levertijd is afhankelijk van de betreffende bezorging.

Retourbeleid

Natuurlijk hopen we dat u tevreden bent met uw aankoop. Wilt u echter toch iets retourneren of ruilen? Dan kan dat uiteraard! 

- Niet tevreden? Geld terug!

- Alle artikelen, ook sale artikelen, kunnen retour

- 15 dagen zichttermijn na ontvangst

- Eenvoudig een artikel omruilen voor een andere maat

- Snelle creditering, uiterlijk binnen 5 werkdagen, na ontvangst van de retourzending

 

Retourformulier

Vul het formulier in en stuur het naar ons terug. We garanderen een terugbetaling als de artikelen in perfecte staat zijn, in de originele verpakking en binnen 15 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Het is erg belangrijk dat u de onderstaande instructies volgt, zodat we uw terugkeer kunnen verwerken.

1. Vul het retourformulier in.

2. Retourneer het pakket naar het retouradres. Houd er rekening mee dat u de retourzending moet regelen en dat de goederen uw verantwoordelijkheid zijn totdat zij ons adres bereiken. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het verlies of de beschadiging van het geretourneerde artikel (en), daarom adviseren wij u om uw goederen met aangetekende post terug te sturen. Zorg ervoor dat u uw retourzending verpakt om schade aan de artikelen te voorkomen.

3. Retourneren kan tot 14 werkdagen duren om bij ons terug te komen. Terugbetalingen worden gedaan op dezelfde rekening als waarmee u de bestelling heeft betaald.

4. Bewaar een bewijs van verzending totdat we hebben bevestigd dat uw terugbetaling is verwerkt.

5. Plaats het retourformulier in uw pakket.

6. Artikelen uit de sale kunnen niet geretourneerd worden.

Informatie over de terugkeer:

Klant details

Naam:

Bestellingsnummer:

Onderdeel details Product (en):

Reden van terugkeer:

Datum:

Stuur terug naar:

Kinderboetiek Sanny

't Prooyen 4 

Monnickendam 1141VD