Veelgestelde vragen

Hoe plaats ik een bestelling?


Stap 1. Shoppingbag Shop op de site uw favoriete artikelen, bent u klaar met shoppen? Klik dan op de shoppingbag en controleer de maten en het aantal items. Klopt het? Klik dan op "checkout". Voordat u op "checkout" klikt kunt u er voor kiezen om de bestelling te laten bezorgen of op te halen in de winkel Stap 2. Afrekenen Bij het afrekenen kunt u uw persoonlijke gegevens invullen, zo kunnen wij het pakketje naar u op sturen en contact met u opnemen. Controleer de gegevens voordat u door gaat naar de betalingsmethode. Stap 3. Betalen Kies de betaalmethode en rond de bestelling af. Nadat de bestelling is afgerond ontvangt u een bevestiging in uw mail.
Hoe kan ik mijn bestelling retourneren (in Nederland) ?


Bent u niet helemaal tevreden met uw bestelde artikelen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Wanneer de artikelen voldoen aan onze voorwaarden, kunt u deze retourneren. We zullen dan overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag. Stap 1. Vul de te retourneren artikelen en de reden in op de bijgeleverde pakbon. Vergeet de pakbon niet toe te voegen bij het pakketje, anders kunnen we uw bestelling niet verwerken! Stap 2. Doe de artikelen die u wilt ruilen terug in het pakketje met de pakbon (!) en breng het pakketje naar de dichtsbijzijnde postNL- locatie. Ook kunt u uw artikelen ruilen in de winkel. Stap 3. Heeft u het pakketje naar een postNL- locatie gebracht? Dan ontvangt u van de baliemedewerkster een bonnetje, bewaar deze goed! Mocht uw pakketje kwijtraken heeft u een bevestiging van verzending. Ook raden wij u aan om op uw pakketje een track&trace toe te voegen, aan de hand hier van kunt u uw pakketje volgen. Bewaar het bonnetje (track&trace code) goed totdat u een bevestiging van uw retour heeft ontvangen.
Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens veranderen?


Oops, heeft u het verkeerde adres ingevuld? Kan gebeuren! Wij raden u aan om dan even naar de winkel te bellen, zo kunnen wij het meteen wijzigen en zijn we er op tijd bij!
Hoe kan ik mij aanmelden of afmelden voor de niewsbrief?


Wilt u altijd op de hoogte blijven van de nieuwste items? Dan kunt u uw aanmelden voor de nieuwsbrief! Dit doet u uw naam en emailadres in te vullen onderaan de website. Wilt u zich afmelden voor de nieuwsbrief? Dan kunt u een mail sturen naar ons emailadres met; 'STOP'. En dan verwijderen wij uw emailadres van de maillijst.
Ik heb een klacht over een artikel, wat nu?


Mocht u een klacht hebben dan zoeken wij graag naar passende oplossing. Het kan helaas voorkomen dat een artikel niet in orde blijkt te zijn. In dat geval kunt u een mailtje sturen of even bellen naar de winkel met de vermelding van de klacht, het artikel en uw ordernummer. Wij nemen de klacht zo snel mogelijk in behandeling en dan zoeken we samen met u naar een passende oplossing.
Er mist een artikel uit mijn bestelling, wat nu?


Het kan helaas voorkomen dat er iets is misgegaan bij de verwerking van uw bestelling. Sorry! In de geval vragen wij u direct contact op te nemen, met de vermelding van uw probleem en het ordernummer. Wij proberen het probleem zo snel mogelijk te vermelden en wij zoeken graag met u naar de beste oplossing!
Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, wat nu?


Het kan helaas gebeuren dat er wat mis is gegaan bij de verwerking van uw bestelling. Dan raden wij u aan om direct contact op te nemen met de winkel, zou kunnen wij het probleem zo snel mogelijk verhelpen.
Ik heb een beschadigd artikel, wat nu?


Het kan helaas voorkomen dat uw bestelling beschadigd is geraakt tijdens de verzending. Als klant kunt u hier natuurlijk niks aan doen!! In dat geval adviseren wij u om meteen contact met ons op te nemen. Zou u ook meteen een foto kunnen sturen met het probleem? Wij nemen het probleem zo snel mogelijk in behandeling en zoeken met u naar de beste oplossing.
Hoe kan ik een klacht melden?


Iedere doen wij ons best om de service te verbeteren. Hierbij is uw hulp altijd welkom! Als u een klacht heeft willen wij altijd (samen met u) zoeken naar een passende oplossing. Helaas kan het gebeuren dat een item niet in orde blijkt te zijn, of dat uw levering langer dan normaal duurt. Wij begrijpen hoe vervelend dit kan zijn. Door contact met ons op te nemen wordt er zo snel mogelijk naar een passende oplossing gezocht. Vergeet niet uw order nummer te vermelden in uw bericht.
Hoe wordt mijn bestelling verzonden?


Alle bestellingen binnen Nederland en België worden standaard met PostNL verzonden. Heeft u uw bestelling op een werkdag voor 15.00 besteld? Dan wordt uw bestelling de volgende werkdag geleverd. Let op! Heeft u uw bestelling na 3 werkdagen nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.
Wat zijn de verzendkosten?


De verzendkosten voor een standaardverzending binnen Nederland en België zijn €4.95. U betaalt deze bijdrage voor het verwerken en afleveren van je pakketje. Bestel je voor €150,- of meer? Dan betalen wij deze kosten voor u.
Wat is jullie retouradres?


Kinderboetiek Sanny Het Prooyen 4 1141VD Monnickendam
Kan ik een artikel aan mijn bestelling toevoegen als ik deze al heb besteld?


Nee, dit is helaas niet mogelijk. Nadat u uw bestelling heeft afgerond, wordt deze zo snel mogelijk gereed gemaakt voor verzending. Indien u nog een ander artikel wilt ontvangen, raden wij u aan om een nieuwe bestelling te plaatsen.
Wat zijn de kosten voor retourneren? (NL)


Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van retourzending. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de verzendmethode die u kiest. De reguliere pakketpost van PostNL is €6,95.
Ik heb een bestelling geplaatst, kan ik deze nog annuleren?


Nee, nadat u uw bestelling heeft afgerond wordt deze zo snel mogelijk klaar gemaakt voor verzending. Indien u uw item(s) in uw bestelling niet wenst te ontvangen, raden wij u aan uw item(s) na ontvangst retour te sturen.
Ik heb een kortingscode, hoe gebruik ik deze?


Een kortingscode kan worden ingevuld bij het afrekenen.
Kan ik mijn bestelde artikelen omruilen voor een ander artikel?


Bestelde artikelen kunnen helaas niet omgeruild worden voor een ander artikel. Het is alleen mogelijk om hetzelfde item te ruilen voor een andere maat van hetzelfde item. Wil je toch graag je item ruilen? Dan raden wij u aan om aankoop retour te sturen. Wanneer uw retour voldoet aan de voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. U kunt dan voor het item dat u wilt ontvangen, zelf een nieuwe bestelling plaatsen.
Kan ik meerdere kortingscodes gebruiken bij een bestelling?


Nee, dit is helaas niet mogelijk. U kunt per bestelling, één kortingscode gebruiken.
Ik ben op het moment van bezorging niet thuis, wat nu?


Heeft u voor uw eigen adres gekozen en bent u op het moment van bezorging niet thuis? Geen probleem! PostNL zal proberen het pakketje af te leveren bij de buren. Lukt dit ook niet? Dan laat de bezorger een bericht voor u achter met een volgend bezorgmoment.
Ik stuur mijn gehele bestelling retour, worden de verzendkosten dan ook retour betaald?


Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk, dus deze kosten worden niet terugbetaald. Dat geldt ook voor de verzendkosten onder de €150,-.
Hebben jullie mijn retour ontvangen?


Zodra wij uw retour hebben ontvangen, ontvangt u hiervan een bevestiging in de mail. Heeft u na 10 dagen nog geen bevestingingsmail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op, met vermelding van uw order nummer.
Ik heb geen retourformulier, wat nu?


Het is geen ramp als u retourformulier niet meer heeft. Wel is het dan belangrijk om even een papier bij jouw retourpakket toe te voegen met daarop uw ordernummer, productcodes van de artikelen die uw terug stuurt, de reden van retour en of u de items zou willen ruilen voor een andere maat.
Wat zijn de retourvoorwaarden?


- Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn (14 dagen) - De te retourneren artikelen dienen ongedragen te zijn en de kaartjes moeten nog bevestigd zijn. - De te retourneren artikelen bevatten geen gebruikssporen of make-up na het passen. Let op! Voldoen de geretournede artikelen niet aan deze voorwaarden, dan kunnen we uw retour niet verwerken.
Wat is de retourtermijn


U heeft het recht om uw bestelling te herroepen en retour te sturen binnen 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u uw aankoop beoordelen en passen. Let op! Ondergoed kan i.v.m. hygiëne niet gepast worden, dit kan alleen geretourneerd indien de verpakking niet is aangebroken.